Kompletní fotogalerie ze závodu 2015

Fotogalerie z přípravy trasy 2015

Galerie 2015:

V sedmém ročníku zavítal Rybákův slídil do Třemšínských Brdů a na Blatensko s centrem v rekreačním středisku Věšín poblíž Rožmitálu pod Třemšínem.


Letošní ročník tak nabídl kombinaci středočeských a plzeňských kopců...


...a jihočeských rybníků.


V mužské kategorii se z vítězství poprvé radoval Axon Sport Team (Kamil Koprnický, Ondřej Čechura).


Ve smíšené kategorii obhájili loňské vítězství Martin Sajal a Lenka Kotačková z týmu Kamzasněhem.cz.


V dámské kategorii si pro druhý titul dojela Kristina Gybasová - letos s Veronikou Chvátalovou v týmu Velká neznámá. Na jejich vítězství je obdivuhodné zejména to, že se daly dohromady speciálně pro Slídila a po internetu...


V kategorii blondýn se po pěti letech opět svedl tuhý boj o medaile. Vítězně z něj vyšly Leni Baumruková a Jani Drobná (tým Ztracenky).


Na živé kontrole si letos závodníci zavzpomínali na maturitní trápení, tentokráte ovšem v Rybákově podání. Pro některé závodníky to byla zkouška nanečisto před skutečnou maturitou, která je bude čekat za pár let :)


Podle ohlasů z terénu byla letos technická kontrola nejtěžší - vyměnit si za jízdy šišku a kámen opravdu nebylo jen tak...


Jako každým rokem jsme několik kontrol umístili na místa s nádherným výhledem. Prim mezi nimi asi hrála rozhledna v Železném Újezdě, odkud je údajně při dobré viditelnosti možno dohlédnout až do Alp.


Pořadatelé se na Vás budou těšit zase za rok!